吉东凯拉尔

Aeroangkasa Sareng Penerbangan.

Kapal Laut LautModéren福图迪龙坤·奥德布·斯蒂芬铝合金,伊斯蒂纳Umum Pikeun合金铝制-MagésiumAnuseueur Dianggo DinaRékayasaMéskanis(EusiMagnésiumAntara3%Sareng 6%)。合金IeuNgagaduhanRésistansiKorosiAnuHadédinaCaiTawar Sareng Uyah。Pasipatan Penting Tina alivalum pikeun aplikasi laut Kalebet Kakuatan Sareng Katahanan。Lambaran Aluminum Sareng Piring Kanggo Panggunaan Laut Dihasilkeun Ku Cara NgAgulung Anu Tiis Atanapi Panas,Sedengkeun Propil,Batang Sareng Tabung Dihasilkeun Ku Cara Ngagulung,NgAGamar AtanapiMencét。

https://www.kchalumenum.com/ship-building/

迪娜1891,凯拉姆铝曼杰​​伦安鲁米米蒂“拉姆重电”迪春二瑞士。Sababaraha Taun Ka Hareup,Kapal Torpyo 58Méterdiwangundi Skotlandia Kaluar Tina铝。ÉtaPisanKokohSareng Ngagaduhan Kecepatan 32 Knot,Anu TeuKadéngédinaWaktoséta。Kapal,Katelah Eagle,Diwangun Pikeun Angkatan Laut Rusia。

2222

DuraluminAtanapi Aloi Aloi铝镁OgéDinunakeunDina Pangwangunan Kapal Panumang Hidrofoil Gancang Kalayan Keecapatan Anu Langkung Ti 80 KilomjaM Qual。Pikeun Mastikeun Kagancangan Sareng Manuver Anu Gancang,Kapal-Kapal Ieu Kedah Terang Pisan,杰伦铝蒂亚加戴安吉德杜。

铝合金Laut Ngagaduhan Tingkat Korosi 100 Kali Langkung Handap Tina Waja。Dina Taun Mungaran Operasi,BajaNgoréksidina laju 120张绿小飞,Sedengkeun铝Ngarusak Dina Laju Ngan Ukur每Taun 1线米米。Salaku Tambahan,Kakuatan铝合金Laut Luar Biasa。ÉtaFléksibelSareng Bahkan Niup Anu Kuat Henteu Tiasa Nyabak Liang Dina Awak Tina Kapal Authum Anu Dilas。Pigura Parahu铝合金Ningkatkeun Seaworthess,Nyayogikeun Kaamanan Anu LangkungSaé,Sareng Ngirangan Biaya Perawatan。

Kusabab Ieu AluminumDipakédinakapal Pesiar,摩托艇,刀具,萨寿卡拉济南jero cai。Sacara Umum,Parahu Olahraga Didamel Tina Tina Tina Tina Tina Tijan Tihang,Anu Masihan Aranjeunna Kaunggulan Dina Gancangs Zinggi Didamel Tina Waja Anu Didamel,Sedengkeun Superstrur Sareng Alat BantuSanésna迪曼特蒂纳铝kanggo ngiranan Beurat Sareng Ningkat Kapasitas Mawa Kargo。


Baidu
map