ang k rel.

ang k rel.

Pamakéan铝Dina Transportasi rel Mimiti Ampir Saatos Munculna Produksi Massal铝制。迪娜1894,纽约,纽约哈登萨胜哈特福德铁路(Anu Teras Dipimilik Ku​​ Bankir John Pierpont Morgan)Ngamimitian Produksi Korsi铝合金。Tina Beus UltraLight Khusus。吉祥,Mimitina Aya Permintaan Anu Langkung Anuung alionung aligung alighunimium di Sektan angkutan barang sareng cita-cita anjeun hoyong ngajaga beurat kendaraan dugi ka最低派克Maksimalkeuningkatan a Nambahan Jumlah Jumlah Kargo Anu Tiasa Dipikagah.a

https://www.kchalumenum.com/rail-transport/

Ayeuna,Truk铝合金Dianggo Pikeun Ngangkut Batu Bara,Sababaraha Batu Sareng Mineral,SarengSéréal,Sedengkeun罐车铝合金Dianggo Pikeun Ngangkut Asam。AyaOgéKendaraanKhususAnu Dianggo Pikeun NgangkutProdukBérésSapertosMobilÉnggalTIFasilitasPabrikKa经销商。Treuk Aluminum Langkung Sapertilu Langkung Entong Tibatan Treuk Waja。Biaya Awal Na Anu Langkung Luhur Tiasa Dicandak Dina Dua Taun Mimiti DioperasikeunKusababétaTiasangangkut Kargo Langkung。Dina Waktos Anu Sasarengan,Aluminum Henteu Korosi Kalayan Gampang Sapentos Waja,Janten Van Aluminum Gaduh Jangka Hayat Anu Langkung Lami,Kalayan Rugi Rata-Rata Ngan Ukur $ 20.000 Langkung 40 Taun Operasi。10%Tina Nilaina。迪娜美孚Panumpang,铝南京威尼克·普里克皮克苏Ngirangan Beurat Nepi Ka Sapertilu Dibandingkeun Sareng Mobil Baja。DINA SISTEM Transit SarengKaréta郊区Anu Gancang,TabungganénergiAnu Penting Tiara Dihontal Kusabab Mobil Aluminum PeryogiLangkungénergiPikeunNgancangangkeun Sareng Ngerem。Salaku Tambahan,Mobil Aluminum Langkung Gampang Dihasilkeunun Sareng Gaduh Bagian Anu LangkungSaé。Dina Sistem rel Jarak Jauh,铝合金Seueur Dianggo Dina Sistem rel Gancang,Dimanaétadiwanohkeun Dina Jumlah Anu Seueur Dina Taun 1980 an。 Karéta gancang-gancang dijalankeun kalayan kecepatan 360 kilométer per jam atanapi langkung. Téknologi rel gancang-gancang anyar dipiharep tiasa ngahontal kagancangan langkung ti 600 kilométer per jam.

https://www.kchalumenum.com/rail-transport/

铝Ngiringan BeuratKarétasapertos Kitu,Sahingga NgiranganLéngkahlagu AnuNingkatkeununtésistansiGesekan。Salaku Tambahan,KarétaGancang,Sapertos Pesawat,Kedah Ngagaduhan Bentuk Aerodinamika Sareng最小突起,Sareng Elemen铝ÉtaOgéNgabantosanDésainerDinaHal Ieu。SISTEM RAIL KECEPATAN TINGGI TGV PERANCIS NGANGGOKARÉTAGANCANG-GANCANG TINA铝合金。迪娜taun 1970安,阿尔斯通(Perancis)mimitiKarétadikembangkeun pikeun jaringan IEU sareng jalur ANU munggaran nyambungkeun巴黎sareng里昂dibuka taun 1981 Ayeuna,TGVnyaétaSISTEMkarétagancang-gancangpanggedéna二东方区域行政管理sareng rencanana pikeun dijantenkeun dadasar pikeun SISTEMkarétagancang-Legaéropa。Karétatgv anu Munggaran Didamel Tina Waja,Tapi di Wenerasi Saterusna,铝纳吉斯铝瓦哈。Hasilna,ModélPanganyaRnaTinaKaréta,Anu Katelah AGV,Didamel Tina Aluminum Sareng Tiasa Ngahontal Kecepatan Dugi Ka 360 Kilomjaumer Per Jam。Ayeuna,Karétaagv diwangun Ngan Ukur Ku Operasi Sistem Rail Ruvo Transporto Viaggori Italia。AwakKarétaRusiaGancang-Gancang,Sapsan,OgéDodamelTina Paduan铝合金。TéknologiMaglev MangrupikeunLéngkahsalajengna dina KamajuanKarétaapi gancang。KarétaLevitasiMagnétditundadinaMédanGagétPadetSahinggaTeuAyaRésistansiGesekanDinaJaluréta。 Ieu ngandung harti yén karéta maglev tiasa ngahontal kagancangan anu teu pernah kaditu. Dina tés di Jepang, kagancangan ngahontal 603 kilométer per jam.


Baidu
map