Produk.

  • 钻石格仔铝板

    Inten Lambar铝Kotak-Kotak

    LEMPENG CHECKER铝合金OGÉDISEBUT SALAKU胎面盘,弯曲板,杜巴平板,防滑板,非滑板,钻石板,ANU MANGRUPAKEUN LEMPENGAN DAINAR KALAYAN POLA ATANAPI GARIS DIANGKAT DINA Peralukaan Pikeun Nambihan Gesekan SarengNgiranganRésikoNyelip。Lempeng Checker Aluminum Seueur Dianggo Salaku Lantai Muat,Atanapi Dianggo Dina BahanTémbokHiasanSababétaCiriSiAnuSaé。
  • 钻石格仔铝板

    Inten Lambar铝Kotak-Kotak

    Beungeutna Diukir Ku Pala Tunggal,Kinerja Pangolahan AnuSaé,Katapuhan Tinggi,Résistansikorosi Sareng Oksidasi AnuSaéSarengépékPangobatanPermukaan AnuSanéss。ÉtaNgagaduhanKaunggulanKinerja AnuSaé,Pola Anu Jelas Sareng Permukaan Bersih。Hal Ieu LobaDipakéDinaAlat-Alat Sareng Manuquaktur Mesin,Struktur Las Sareng Lapangan Anu Meryogikeun Kakuatan Anu Tangtu。
  • 铝扳手板

    Lempeng Checker铝

    Kisi AluminumOgéKatelah锡西铝。ÉtaDodamelTinaPanél铝合金。Hiji Sisi Permukaanna Timbul Ku Pola Intan。Pola AnuBénten-béntenTiasadiadaptasi Kana Lingkungan AnuBédaSarengsababarahaRupa Kagunaan。Jinis Checkerboard Ieu Seueur Dianggo Salaku Peluncur Dina Kabutuhan Lantai Komersial Sareng Industri,SarengOgéKendaraanSapertos Ambulan Sareng Truk Kembang API。
  • 铝合金板撕裂表面

    Pelat合金铝合金渗透撕裂

    5000SériKagolongKana Al-Mg Alloy,Mg Mangrupikeun Unsurf合金Utama Dina 5052铝,Anu NingkatkeunRésistansikarosi na,janten janten jinis铝karat-buktina Anu苍白的崇拜探究式Dianggo。kakuatan kacapean na tinggi sareng kamampuananana langkungsaétibatantina 1,3 paduan seri。铝Beuratna Beurat。Étangagaduhan anusaésarengkakuatankacapean Anu Luhur Kalayan Tahan Alus Pikeun Koreksi Bahkan Dina Cai Uyah。5052 Lambar铝制/卷筒Cocog Pikeun Aplikasi Laut。
  • 5754 H114铝格仔板

    5754 H114铝Dipéssi平台

    Pelat科塔克-科塔克铝754 H114 ngarujuk假名pelat科塔克-科塔克铝5754 ANU parantos H114回火,sareng ngagaduhan SIPAT ANU mirip sareng铝5754-O,nyaétapelat铝5754 ANU pinuh阿尼尔sareng ngagaduhan kakuatan ANU panghandapna迪娜kaayaan O. Nanging,pelat铝铝5754-o Dirobih Kana Piring Kotak-Kotak铝合金Ku Fmitose Luar,DinaWaktosétaKaayaanAnu Highted Khususna Disebat H114,Anu Ngabentuk Naon Anu Urang Sebut Pelat Kotak-Kotak铝合金5754 H114。
  • 7050铝板

    LEMBAR铝7050.

    7050铝合金Mangrupikeun Paduan Anu Diubaran Panas-Kakuatan Tinggi,AnuNgagaduhanRésistansikorosi廊康·丽尔蒂兰7075铝。Sareng Tanguh LangkungSaé。Mibanda Sensitipitas Handap Pikeun熄灭
1 2 3. 4. 5. 6. Teras> >> Halaman 1/6
Baidu
map