Industri Otomotif

Industri Otomotif

Mobil Mangrupikeun Bentuk Transportasi Anu Paling Umum di Dunya。巴恩·威努恩uma anu dianggo dina mobilnyaétawaja anu relatif murah。Nanging,Nalika Industri Otomotif Mimiti Langkung Fokus Kana Efisiensi Bahan Bakar,NgiranganémisiKarbonDioksida Sarengsain,铝纳加山Peran Dina KendaraanModéren。Peran Anu Beuki Penting。DI 2014,Industri Otomotif Global(Henteu Kaasup Cina)Nyéépkeun2,87忍者泰铝。Dina Taun 2020,Cina DiperkirakeunNyéépkeun4,49哈塔吨铝合金吐靠。Faktor Konci Pikeun Pertumbuhan Ieu KalebetKanaékanProduksiKendaraan Sareng Panggunaan Seueur铝迪娜·吉娜肯德马兰Modéren。Pikeun Unggal Kilgrog铝合金Anu Dianggo Dina Mobil,Total BeuratDiréduksiJadi Sakilox照片。Kusabab Kitu,Jumlah Bagian Mobil Anu Ningkat Tina铝:散热器Mesin,Roda,Bumper,KomponénGantung。Blok Mesin,Telmenti Sareng Bagian Awak:Tiung,Panto Komo Pigura。 Hasilna, pangsa aluminium dina beurat kandaraan rata-rata beuratna parantos ningkat ti saprak taun 1970an: ti taun 1970an dugi ka taun 1970an, bagian tina aluminium dina beurat kandaraan rata-rata beuratna parantos ningkat: ti taun 1970an dugi ka taun 1970an, pangsa aluminium dina beurat kandaraan rata-rata beuratna parantos ningkat: ti taun 1970-an dugi ka 1970-an, pangsa aluminium dina beurat kandaraan kotor rata-rata parantos ningkat: ti taun 1970-an dugi ka taun 1970an, bagian tina aluminium dina rata-rata kandaraan kotor beurat parantos ningkat. 35 kilogram dugi ka 152 kilogram ayeuna. Para ahli ngaramal yén taun 2025, mobil rata-rata bakal ngandung 250 kilogram aluminium.

//www.madcropper.com/automotive-行业/

TiSaprakéta,铝janten bahan Manufaktur Konci Pikeun Industi Aerospace。Komposii Paduan铝ANU Dianggo Dina Pesawat Parantos Robih Sareng Pesawat Parantos Ningkat,Tapi Tujuan UtamaDésawatTetepSami:Ngawangun Pesawat Anu Sakedik Mungkin,Kalayan Kapasitas Anu Maksimal,Nganggo Sakeik Bahan Bakar Sareng Ku Awak Anu Henteu Keak Anu Henteu Keyeng。Pesawat Anu Hampangna Mungkin,Ngagaduhan Kapasitas Anu Maksimal,Nganggo Sakedik Bahan Bakar Sareng Henteu Keyeng Dina Awak。Éta铝anu ngamungkkeun insinurur AeronautikaPencétAdayana目标Ieu。Diangogo Ampir Dimana-Mana Dina PesawatModéren,DinaNozérisuluh,Dina Sistem Hidrolik,Dina Kolom Jero Kabin,Dina Bantalan Bola Dianggo Dina Alat Kokpit,Turbin Mesin Sareng Seueur TempatSanéss。帕南铝ANU BIASANA DIANGGO PIKEUN APLIKASI Aerospace MangrupikeunSéri2ххх3хххххххs 2ununununun pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad pad dig dig digun p p k kn anu dimuat pisan dina lingkungan suhu hand sareng pikeun aplikasi Anu diperyogikeun tegangan tinggi。Paduan 3xxx,5xxx Sareng 6xxx Digunakeun PikeunKomponén低负荷,OgéPikeunAplikasi Hidrolik,Minyak Sareng Gas。Sistem Pelumasan Sareng Suluh。Paduan Anu Paling Loba DianggoNyaéta7075,Anu Diwangun Ku Aluman,Séng,MagnésiumSarengTambaga。ÉtaMangrupikeunkakuatan Anu Kuat Ti Sadayana Paduan铝合金Sareng Waja Saingan Dina Hal Ieu,TapiÉtanganutur sapertilu beurat waja。

11.
//www.madcropper.com/automotive-行业/
//www.madcropper.com/automotive-行业/

铝咪咪蒂纳迪卡克皮克苏·威押美孚溢价。Hasilna,Mobil Anu Diproduksi Massal Anu Munggaran Kalayan Awak Sadaya-AlumumNyaéta奥迪A8,Anu亮相Dina Taun1994.MerekMéwahSanésnaTeras-Terasan Nuturkeun:BMW,梅赛德斯 - 奔驰,保时捷,陆路,美洲虎,陆虎,捷豹,陆路,野郎,捷豹。2014 DINA Industri Otomotif。Tonggak Sejarah AnuSanésna,Wahana Sadaya-Aluminum Diluncurkeun Dina Ruas Pasal Meash:Ieu Mangrupikeun Pengulangan PanganyaRna Tina Tina Tinuk Ikon Ford - “Ford”。150,Treuk PikapikiAmérikaAnuPang Populerna di 38 Taun Ka Pengker。KU NGALIH KANA DESAIN SADAYA-ALIMAIL,ANU IEU 315KLANGKUNGÉNGGALTIBATANANU SATEUACANNA,ANUMISIHANÉKONONIBAHAHBAKARLANGKUNGSAÉSARENGÉMISICO2ANU LANGKUNG HANPAP。Kapasitas KargoOgéParantosDitingkatkeun,SarengModélnaGaduhCiri AkselaSi Sareng Rem Anu LangkungSaé。Dina Waktos Anu Sasarengan,NHTSA Parantos Masihan Mobil NaRélliabilitasAnuPangluhurna,Lima Bintang Tibatan Opat Bintang Anu Dipasihkeun KaModélSamemehna。

1DADB990-71DE-4138-9544-0BCE07BD499E.

Perlindungan Tambahan Tesla Diwangun Ku Tilu Tingkatan。Tingkat KahijiNyaétaBalok铝合金Bentuk Khusus Anu MiceunObyék-ObyékAnuPencétMobil di Jalan Sareng Nyerep Pangaruh。Tingkat Kadua Piring Lempeng钛anu ngajagi bagian mobil anu苍白的rentan,sareng tingkat katilu mangrupikeun tameng alizum dicap anu ngusirÉnerginggeter sareng nahan mobilnaéksareng ngalangkungan halangan anu teu tiara dipindahkeun。

Ngagaduhan SipatSanésAnuaéPisanKusabab Kitu,Pembuat Mobil Parantos Lami Nganggo铝Dina Bumperna。Bagian Handap Mobil Listrik Tesla Reverusion Ieu Ditutupan Ku Panel Alumum Tahan-Pelor 8mm Anu Ngajagi KompartemenBatréKalayankecepatan Luhur。Kaamanan Dijamin di 200公里。Anyar-Anyar Ieu,Perusahaan Mimiti Masang Pelat Waja铝钛艺术ÉnggaldinaKendaraanna,Anu Ngamungkkeun Supir,Bari Dina Kendali Kendaraanna,Pikeun Ngaruksak Hambatan Beton Sareng Waja di Jalan。AlesanSanésnaha awak铝合金兰康aman tibatan awak wajanyaétanalika bagianalivalumbéngkokatanapideformasi,deformasi difwatesan ku pangaruhna。Daérah,Sedengkeun Sesa Awak Tetep Dina Bentuk Aslina Pikeun Mastikeun Kasalametan Kompartemen Panumang。Para Ahli NyatakeunYéndina Dasawarsa Salajengna,Pembuat Mobil Sacara Signifikan Bakal Ngalegaan Panggunaan Dina DinaModélna。Sajumlah agnungium bakal dianggo pikeun Bagian awak Sareng Sadaya awak Mobil Bakal Didamel Tina铝。Dina Waktos Anu Sasarengan,Seueur Mobil Ayeuna Nuju Negosiasi Sareng Produsen铝业Pikeun Ngawangun Fasilitas Produksi Loop-Tutup Dimana Bagian-Bagian Mobil AuthuménggaldodamelTina Bagian Bagian铝德拉爹爹菊酯蒂娜美孚Anu Dipiceun。 Hésé ngabayangkeun modél produksi anu langkung ramah lingkungan tibatan ieu.


Baidu
map