Aeroangkasa Sareng Penerbangan

Aeroangkasa Sareng Penerbangan

铝dianggap logam anu ngamungkinkeun jalma ngapung。ÉtaHampang,Kuat Sareng Fleksibel,Ngajantenkeun Bahan anuIdéalPikeun Ngadamel Pesawat pesawat anu langkung beurat tibatan tibatan-hawa。Aya Alesan Kunaon铝Katelah“ Logam Jangjang” Dina Sababaraha Bunderan。Antara 75 Sareng 80PersénPesawatModérenDidamel Tina铝,Sareng Nyatana,铝制Mimiti Dianggo Diange Dina penerbangan sateuacan nyiptakeun pesawat。Kieu Carana计数Ferdinand Zeppelin ngadamel Pigura kapal udara udara anukawéntarna tina铝。Terobosan anu nempatkeun yayasan pikeun PenerbanganModérenLumangsung di 1903,nalika saderek saderek wright ngalayang ngalayang flyer -1 -na。Pesawat Munggaran anu Tiasa dioperasikeun anu beuratna langkung tina Hawa。MESIN MOBIL WAKTOSÉtaBeuratpikeun nyayogikeun listik anu cekap pikeun pesawat agkkat。Ku Alatanéta,Mesin Khusus diwangun Pikeun Pesawat Flier-1,Anu ngandung bagian-bagian-bagian-bagian sapertos sapertos blok silinder silinder anu didamel tina铝。

5A562634-165B-4940-88C1-10183A54882F

Kapal Terbang Munggaran Anu Sacara Bertahap Ngagentos Kai,Aluminum,Waja SarengBahanSanésna,Sareng DeSainer Pesawat TerkenalJérmanJérmanjérmanjérman雨果Schwartz的40 di di 1917年。),SarengOgéMagnésium(4.5%)。(1.5%)萨伦·曼根(0.5%)。Paduan Unik Ieu Dikembangkeun di Taun 1909 Ku Alfred Wilm,AnuOgéMendakanYénénétaTiasaTiasa“ Nganggo”,Anu Hartosna Janten Kuat Pisan Pisan Pisan Saatos Perlakuan Perlakuan Panas panas anu Lami。

ti saprakéta,铝制janten bahan manufaktur konci pikeun工业航空航天。Komposisi paduan aluminium anu dianggo dina pesawat parantos robih sareng pesawat parantos ningkat, tapi tujuan utama désainer pesawat tetep sami: ngawangun pesawat anu sakedik mungkin, kalayan kapasitas anu maksimal, nganggo sakedik bahan bakar sareng ku awak anu henteu keyeng.Pesawat Anu Hampangna Mungkin,Ngagaduhan kapasitas anu maksimal,nganggo sakedik bahan bahan bahan bahan bakar sareng henteu key key dina awak。éta铝anu ngamungkinkeun insinyur aeronautikapencétsadayana target IEU。Aluminium dianggo ampir dimana-mana dina pesawat modéren: dina pesawat awak, dina motong, dina panjang jangjang sareng kemudi, dina sistem pancegahan, dina saluran knalpot, dina blok pakan, selang suluh, dina panto sareng lantai, dina pigura tina korsi pilot sareng panumpang,DinaNozériSuluh,Dina Sistem Hidrolik,Dina Kolom Jero Kabin,Dina Bantalan Bola dianggo Dianggo Diango Dina Alat Kokpit,Turbin Mesin Sareng Sareng Seueur seueur tempatSanés。Paduan aluminium anu biasana dianggo pikeun aplikasi aerospace mangrupikeun séri 2 ххх 3хххх Séri 2xxx disarankeun pikeun paduan 7xxx digunakeun pikeun komponén anu dimuat pisan dina lingkungan suhu handap sareng pikeun aplikasi anu diperyogikeun tegangan tinggi.Paduan 3xxx,5xxx Sareng 6xxx Digunakeun PikeunKomponén低负载,OgéPikeunaplikasi Hidrolik,Minyak Sareng Gas。Sistem Pelumasan Sareng Suluh。Paduan Anu Paling Loba DianggoNyaéta7075,Anu Diwangun Ku铝,Séng,Magnésiumsareng Tambaga。étaMangrupikeun kakuatan anu kuat kuat ti sadayana paduan铝sareng waja saingan saingan dina hal ieu,tapiétaNganukur sapertilu beurat waja。

D6A0F9A2-DF10-48A3-965D-8A7E68D7AD6E
A049BFC3-4D41-446A-ACD5-2738E878BA9B
//www.madcropper.com/www/aerospace-and-aviation/

Paduan Anu Paling Loba DianggoNyaéta7075,Anu Diwangun Ku铝,Séng,Magnésiumsareng Tambaga。étaMangrupikeun kakuatan anu kuat kuat ti sadayana paduan铝sareng waja saingan saingan dina hal ieu,tapiétaNganukur sapertilu beurat waja。
Pesawat Dirakit Tina Lambaran Ipis Sareng Bagian Anu Dicekel Sareng Paku Keling。Jumlah paku keling dina pesawat tiasa dugi ka jutaan。SababarahaModélNganggo面板Anu Diteken Tibatan Lambaranana,SarengétaNganukur tiasa ngahontal Wates面板Sapertos Kitu kitu upami aya aya retakan。Salaku Conto,Jangjang Pesawat kargopanggedénasadunya,An-124-100 Ruslan,Diwangun Ku Dalapan Panel Panel Panel aluminumLébar9Méter。étatiasa nyandak dugi ka 120吨kargo。Jangjangna Dirancang Pikeun Neraskeun Fungsina Bahkan KalayanPanélAnuRusak。Ayeuna,DésainerPesawat MilarianBahanénggalanu ngagaduhan sadaya sadaya kaunggulan铝制tapilangkungénténg。Hiji-Hiji Calon Na Serat Karbon。étadiwangun ku benang antara 5 Sareng 15 Mikrondiaméternasareng diwangun utamina ku atom karbon。Pesawat Munggaran Kalayan Pesawat Awak Anu Didamelna Lengkep Tina Bahan KompositNyaéta波音787 Dreamliner,Anu Kagungan Hiber Kahijina Dina2011。Penerbangankomersial。 Nanging, pesawat komposit jauh langkung mahal dihasilkeun tibatan pesawat aluminium. Salaku tambahan, komposit karbon umumna henteu nyayogikeun tingkat kaamanan anu dibutuhkeun.

Aluminium henteu ngan ukur kabuktosan penting pisan dina industri aeroangkasa, tapi ogé pikeun kombinasi beuratna handap sareng kakuatan maksimum Awak utama satelit jieunan anu munggaran, diluncurkeun di Uni Soviét taun 1957, didamel tina paduan aluminium.Sadaya Pesawat Ruang AngkasaModérenngandung 50 Nepi Ka 90Persén合金DinaKomponénna。帕多安铝dianggo dina pesawat pesawat pesawat antar-jemput luar angkasa,aranjeunna dipendakan dipendakan dina dina anteneu teleskopis tina tina哈勃太空望远镜;tanghi hidrogén anu digunakeun dina rokét Didamel tina alloy aluminium, ujung rokét didamel tina paduan aluminium, komponén kendaraan peluncuran sareng stasiun orbital, sareng pengikat sél panel surya - Sadaya unsur ieu didamel tina aluminium alloy

Malah PanguatRokét-SuluhRokétDidamelTina铝。Boosters IEU,DipakéDinafase Mimiti Hiber Luar Angkasa,Diwangun Ku Bubuk铝,Oksidator(Sapertos amonium perchlorate),Sareng Binders。Salaku Conto,Kendaraan Peluncuran Anu Pangkuatna Sadunya,Saturnus-5(Anu Tiasa Nyandak 140吨Kargo Kana orbit),Salami Perjalanan Kana Kana Orbit 36​​吨Bubuk bubuk铝铝杜鲁鲁克。

ED98B506-01D4-4E57-94E4-2023CA45F9CB__-SPACE-300X225

Kauntungan Utama Tina Alloy Anu Dianggo Diango Dina Pesawat Ruang AngkasanyaétaKamampuanna tahan suhu anu suhu anu luhur sareng sareng hangap,beban geter sareng sareng radiasi。Salaku Tambahan,Aranjeunna Ngagaduhan Sipat penguatan Suhu Handap,Harartosna Kakuatan Sareng Kalenturanana Ngan ngan ukur ningkat ningkat ningkat Nalika suhu suhu suhu suhu turun。帕多安·阿努(Paduan Anu)塞林·戴安格(Dianggo)dina dina航空航空羽衣甘蓝千氧化铝萨伦·钛(Sareng Titanium),铝萨伦·尼克尔(Sareng Nikel),萨伦铝(Sareng Aluminum),sareng sareng beusi。


Baidu
map