7 Serat铝兰巴伦

  • 7050铝板

    LEMBAR铝7050.

    7050铝合金Mangrupikeun Paduan Anu Diubaran Panas-Kakuatan Tinggi,AnuNgagaduhanRésistansikorosi廊康·丽尔蒂兰7075铝。Sareng Tanguh LangkungSaé。Mibanda Sensitipitas Handap Pikeun熄灭
  • 7075铝板

    7075 lembar铝

    7075 PELAT ALUMAMIM MILIK AL-ZN-MG-CU铝制超级凯拉斯,ANU MANGRUPAKEUN KAKUATAN ANU LUHUR,TEU Karasa Tinggi ANU TIIS NGAGAWEKEUN PADUAN,JAUH LANGKUNGSAÉTIBATANWAJA HAMPANG。
Baidu
map