6 Serat Alughilum Lambaran

  • 6061铝板

    6061 lembar铝

    6061 Lambar Aluminum Mangrupikeun Produkun Paduan Kualitas Luhur Anu Dihasilkeun Ku Perlakuan Panas Sareng Pre-Gambar Pikeun Mg Sareng Si,Kalayan Kamampuan Mesin AnuHadé,Daya Tahan Las Sareng电镀,RésistansiKorosiAnuSaéSarengKateguhanAnu Luhur。
  • 6063 T6铝板

    6063 T6 lembar铝

    6063 Pelat合金铝Nyaétaal-Mg-Si Paduan Penggi,Sareng Pasipatan Pengolahan AnuHadé,Las Alus Teuing,ÉkstrusiSareng镀,RésistansiKorosiAnuSaé,Katapuhan,Gampang Digosok,Dilapis,Pangaruh Oksidasi Anodik AnuSaéPisan,MangrupikeunPaduanékstrusiAnu Khas。
  • 6082铝板

    6082 lembar铝

    Pelat铝合金6082 Mangrupikeun Pelat铝合金Anu KawilangSaédiantara6 Pelat AluminumSéri(Al-Mg-Si),Kalayan Formabilitas AnuSaéSarengGampangNgolah,KinerjaRéaksiAnodikAnuHadé,Palapis Gampang,RésistansiKorosiAnuSaéSarengRésistansiOksidasi Oksidasi Oksidasi Oksidasi Oksidasi Oksidasi Oksidasi。
Baidu
map