produktet

 • 钻石方格铝板

  弗莱特·铝(FletëAlumini Me Kuadrate)

  Pjata e Kontrollit të Aluminit quhet gjithashtu si Pllaka shkelje, Pllakë Chequerred, Durbar Plate, Anti-rrëshqitje Pllakë, Pllaka jo-trung, Diamond Plate, e cila është fletë alumini të sheshtë me modele ose vija të ngritura në sipërfaqe për të shtuar fërkime dhepërTëzvogëluarrrezikunerrëshqitje。pllaka e kontrollittëaluminitp p p p pgjerësishtsi dysheme ngarkuese,ose p p pe ose pnëretne y Motalial dekorativtëmuritpasiështështështështështështështështështpIpari Pamjessëbukur。
 • 钻石方格铝板

  弗莱特·铝(FletëAlumini Me Kuadrate)

  Sipërfaqja është gdhendur me një model të vetëm, performancë të mirë të përpunimit, rezistencë të lartë, rezistencë ndaj korrozionit dhe oksidim të shkëlqyeshëm dhe efekte të tjera të trajtimit sipërfaqësor.ka avantazhet eperfermancësSësëshkëlqyeshme,ModelitttëQartëdheSipërfaqesSëpastër。Përdoret gjerësisht në prodhimin e pajisjeve dhe makinerive, strukturat e saldimit dhe fushat që kërkojnë forcë të caktuar.
 • 铝制检查器板

  pllakëKontrolluesi铝

  grilë铝alshtëe njohur edhesigrilë铝。IsshtëbërëngaPanele铝。njëraAnëeEsipërfaqesështëepampuar menjëdiamanti。Modelet e ndryshme mundtëpërshtatennëmjedisetëndryshmedhe p p p p p p p p p p p p p p p p n ndryshme ndryshme。ky lloj tabelepërdoretgjerësishtsinjëpllakëpllakëtrungu nide nevojat tregtare dhe Industrialetëdyshemesë,dhegjithashtunëiatoMjethtunëiatoMjetetilla tilla tilla si si si Ambulanca dhekamionëemekzjjaresheash。
 • 铝合金板撕裂表面

  sipërfaqjagrisëseepllakësSëaliazhittëaluminit

  Seritë5000i p p p aliazhit al-mg,mgështëimentikryesorlidhësnësnësnësnëalumin5052,i cili rritrezistencënetij ndaj ndaj korrozionit,k korrozionit,k korrozionit,k korrozionit,k korrozionit,k k qu q q q q q q q q q q q q q q q qforca e lodhjessështështëelartëdepërpunueshmëririaesajështështështëmështëmirësirë​​sesaajo e lidhjeve e lidhjevetëseriveserive 1,3。铝shtleminiështështështështështështështëmePeshëmePeshëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëtëth。kapunueshmëriTëriMirëdheforcëtëlartëlartëlodhjesmerezistencëtëirëndajkorrigjimit edhe edhenëujëtëujëtëtërighe。5052 Fleta / Spiralja e Aluminit olShumëshumëePërshtatshmePërpërdorimedetare。
 • 5754 H114铝制方格板

  5754 H114 Plature Alumini

  Pllaka me kuadrate prej alumini 754 h114 i referohet një pllake katrore prej alumini 5754 që është zbutur h114 dhe ka veti të ngjashme me ato të aluminit 5754-O, dmth pllakat e aluminit 5754 janë pjekur plotësisht dhe kanë forcën më të ulët në gjendjen O.Sidoqoftë, pllakat prej alumini 5754-O janë ndryshuar në pllaka me kuadrate prej alumini nga embossing e jashtme, në të cilën pikë gjendja e zbutur quhet specifikisht h114, e cila formon atë që ne e quajmë pllakë me alumini 5754 h114.
 • 7050铝板

  弗莱特·铝7050

  7050 aluminialshtënjëaliazh merezistencëlartëlartëlarttrajtuarnënXehtësi,i cili karezistencëtometlen lart ndaj korrozionit sesa sesa alumini 70775. dherezistencëimirëtheRezistencëmirëtheMir米特。kanjëndjeshmëriMëriMëtëliletndaj shuarjes
1 2 3 4 5 6 tjetra> >> FAQJA 1/6
Baidu
map