Fletë铝e Serive 6

 • 6061铝板

  Fletëilimi 6061.

  FletaËaluminit 6061ështëNJE PRODUKT aliazhi我cilësiTElartë我prodhuar牙trajtimi我nxehtësisëDHEtërheqjaparaprake每毫克DHE的Si,我përpunueshmëriTEshkëlqyeshme,aftësibashkimi DHE电镀,rezistencëTE泥潭ndaj korrozionit DHErezistencëTElartë。
 • 6063 T6铝板

  FLITINIALIAL 6063 T6

  Pllaka alumini prej aliazhi 6063ështëaliazh我lartëplastikë的Al-Mg-Si系,我veti TEshkëlqyerapërpunimi,saldim TEshkëlqyeshëm,nxjerrje DHE电镀,rezistencëTE泥潭ndaj korrozionit,rezistencë,lustrim我lehtë,veshje,efekti我oksidimit anodikështë我shkëlqyeshëm,ështënjëaliazh tipik i nxjerrjes。
 • 6082铝板

  FLITINIALIAL 6082.

  Pllaka aliali 6082ështënjìpllakërelativisht emirənëmestùpllakavetù铝铝合金6 seri(al-mg-si),me formimtùmirədhepërpunimtëlehtë,performantōtùmirëtëregimitanodik,veshjetëlehtë,rezistencëtëmirëndajKorrozionit DheRezistencëndaj Oksidimit。
Baidu
map