6082。

6082铝纸特色图像
 • 6082铝板
 • 6082铝板
 • 6082铝板
 • 6082铝板

函数:

6082 алуминиумската плоча е релативно добра алуминиумска плоча од легура меѓу 6 алуминиумски плочи од серија (Al-Mg-Si), со добра формабилност и лесна обработка, добри перформанси на анодна реакција, лесен премаз, добра отпорност на корозија и отпорност на оксидација.


 • lo以6082
 • ширина:1250-1500
 • chioph:6 /151
 • 1250 * 2500醇1500 * 3000µ
 • детализ执

  Ознаки на производот

  деталнин宝罗

  6082。listim。c之酚。6082。Доколку станува збор за екстра широк и дебел алуминиумски лист 6082, тој ќе биде пошироко користен во транспортни апликации, како што се производство на автомобилски алуминиум и морски алуминиум.6082。

  Апликација

  §lastemumг。Бродоградба, опрема за авијација, камиони, кули, бродови, цевководи, машински делови, леќи за фотоапарати, спојки, морски делови и хардвер, електронски делови и приклучоци, украсен или различен хардвер, шарка глави, магнетни глави, клипови за сопирање, хидраулични клипови,e光电ч仑函数,


 • пре枢д电:
 • 沟:

 • °Öшете敦јâ€атапоракаов点“极,
  Baidu
  map