Алуминиумскилимод3Серии

 • 3003铝板

  3003Алуминиумлист.

  3003 алуминиумот е типична легура на алуминиум-манган, овој материјал има добра формабилност, добра отпорност на корозија и заварливост, најчесто користен во производството на лесни автомобили во електричната кутија за батерии, прибор за готвење, уреди за складирање храна, резервоари за опрема за транспорт,Силоси,ЛимСадовиПодПритисокицевки。
 • 3004铝板

  3004АлуминиумЛист.

  3004 алуминиумска плоча, исто така, спаѓа во анти-'рѓа серија легура на серија, и нејзината јачина не е висока (малку повисока од индустрискиот чист алуминиум, но поголема од 3003 алуминиумска плоча. Неговата јачина не е висока (малку поголема од индустрискиот чистАлуминиум),НОПовисокаод3003Алуминиумскаплоча。Сличнонатоа,
  3004 алуминиум е исто така серија на легури на AL-Mn, со поголема јачина од 3003 алуминиум, добра формабилност, растворливост и отпорност на корозија и бара поголема јачина од делови од легури 3003.
  3004 алуминиумската плоча припаѓа на сериите од легури на алуминиум-манган, со поголема јачина од 3003 алуминиумска плоча, и добра формабилност, растворливост и отпорност на корозија.
Baidu
map