突南凯尔

Aeroangkasa Lan Penerbangan.

Kapal Laut Modern Saya Akeh Dibangun Karo Aluminum Laut Sing DiaRani,Istilah Umum Kanggo Paduan铝镁唱歌Akeh Digunakake Ing Teknik Mekanik(Kandungan镁altara 3%LAN 6%LAN 6%LAN 6%LAN 6%LAN 6%LAN 6%LAN 6%LAN 6%)。Paduan iki nduweni ketahanan karat sing apiking banyu seger lan uyah。Sifat Penting铝kanggo aplikasi laut Kalebu Kekuwatan Lan Las。Seprei Lan Piring Aluminum Kanggo Panggunaan Segara Diprodhuksi Kanthi Cara Adhem Utawa Panas,Dene Profil,Bar Lan Tabung Diprodhuksi Kanthi Muter,Nggamluture upen。

https://www.kchalumenum.com/ship-building/

Taun 1891,Kapal Selam铝铝比萨南“Lemigron”Dibanguning瑞士。Sawetara Taun Mengko,Prau鱼雷58米Dibangun Ing Skotlandia Metu Saka铝合金。Kuat Banget Lan Duweni Kecepatan 32结,Sing Durung Dingerteni Nalika Semana。Kapal Sing Dikenal Minangka鹰,Dibangun Kanggo Angkatan Laut Rusia。

2222

PADUAN DURTUMIN UTAWA铝镁UGA DIGUNAKAKE ING PBBANGUNAN KAPAL PENUMPANG HYFOLKANTHI KECEPATAN LUWIH SAKA每堵塞80公里。Kanggo Mesthekake Kacepetan Lan Maneuverbilitas Dhuwur,Prau Kasebut Kudu Entheng,Mula铝合金Bisa Digunakake Maneh。

铝合金Laut Duwe Tingkat Korosi 100 Kali Luwih Murah Tinimbang Baja。泰伦比萨南歌舞团,Baja Korosi Kanthi Laju 120内部线条Saben Taun,Dene Aluminum Kantosi Kanthi Laju Mung 1线条Saben Taun。Kajaba Iku,Kekuwatan铝合金Laut Luar Biasa。Fleksibel Lan Malah Jotosan唱Kuat Ora Bisa Doyo Bolongan Ing Lampung Kapal Alumin唱Gandheng。Bingkai船铝宁卡克巴yu兰花,Nyedhiyakake Keamanan Sing Luwih Apik,Lan Nyuda Biaya Perawatan。

Amarga Iku,铝迪昆·帕尔·皮斯,Prahu Motor,Pemotong,Lan Kerajinan ing Jero Banyu。umume,prau olahraga digawe saka铝合金saka keel nganti tiong,sing menehi kacepetan luwih cepet,dene prau berkapasitas tinggi digawe saka baja sing Digawe,Dene superstruktur Lan Peralatan Tambahan Liyane Dogawe Saka铝kanggo nyuda bobot Lan Nambah Kapasitas Nggawa Kargo。


Baidu
map