Pengangkutan Rel.

Pengangkutan Rel.

Panggunaan铝合金TransportAi Rel Diwiwiti Kanthi Cepet Sawise Produksi Massal铝制。泰顺1894,纽约州纽约兰德哈特福德铁路(Banjur Diduweni Dening Bankir John Pierpont Morgan)Miwiti Produksi Kursi铝。Bis超轻Khusus。尼旺,智丹·安娜潘杰拉克铝合金唱歌Luwih Gedhe Ing Sektor Muatan Lan Saenipun Sampeyan Pengin Supaya Bobot Kendaraan Minimal Supaya Maksimal Tambah Maksimal Ing Jumlah Kargo Sing Bisa Dipikolehi.a

https://www.kchalumenum.com/rail-transport/

赛溪,Truk铝迪诺卡克Kanggo Ngeterake Batu Bara,Macem-Macem Watu Lan Mineral,Lan Biji-Bijian,Dens Tanker Aluminum Digunakake Kanggo Ngeterake Asam。UGA Ana Kendharaan Khusus Sing Digunakake Kanggo Ngeterake Produk Jadi Kayata Mobil Anyar Saka Fasilitas Pabrik Menyang经销商。Truk Aluminum Luwih Ringan Sepertiga Tinimbang Truk Baja。Biaya Dhisikan Sing Luwih Dhuwur Bisa Didol Maneh Sajrone荣Taun Kapisan Amarga Bisa Nggawa Luwih Akeh Momotan。Sanalika,铝制奥拉·克罗斯西Gampang Kaya Baja,Mula Van铝合金Duwe Umur Luwih Dawa,Kanthi Kerugian Rata-Rata Mung $ 20.000 Sajrone 40 Taun Operasi。10%的Regane。英美孚·佩普朗,铝·纳吉尼帕布尼·努尤达·鲍特NGANTI KAPING TELENE DIBANTHEYK KARO MOBIL BAJA。ISISEM Transportasi Sing Cepet Lan Suburban,Penghematan Energi Sing Signifikan Bisa Ditindake Amarga Mobil Aluminum Mbutuhake Kurang Energi Kanggo Akselerasi Lan Rem。Kajaba Iku,Mobil Aluminum Luwih Gampang Diproduksi Lan Duwe Komponen Sing Luwih Sithik。Ing sistem Alur Jarak Adoh,铝·迪诺卡克·kanthi Akehi iskehing sistem rel sing paling cepet,ing taun 1980-一名二冠钟。 Sepur kanthi kecepatan tinggi mlaku kanthi kecepatan 360 kilometer per jam utawa luwih. Teknologi rel kecepatan tinggi sing anyar diarepake bisa nggayuh kecepatan luwih saka 600 kilometer per jam.

https://www.kchalumenum.com/rail-transport/

铝金刚·鲍特·麦克尔·卡萨特,Saengga Nyuda Tikungan Trek Sing Nambah Testensi Gesekan。Kajaba Iku,Sepur Kanthi Kecepatan Tinggi,Kaya Pesawat,Kayu Duwe Bentuk Aerodinamika Lan Minimal Protrusi,Lan Elemen铝合金UGA Mbantu Para Desainer Babagan Iki。SISTEM Rel Kecepatan Tinggi TGV Prancis Nognakake Sepur Kecepatan Tinggi Digawe Saka铝合金。Ing Taun 1970-An,Alstom(Prancis)Wiwit Sepur Dikembangake Kanggo Jaringan Iki Lan Lan Lan Lan Lan Baris Pertama Sing Nyambungake Paris Lan Lyon Dibukak Ing Taun 1981. Saikai,TGV Yaiku Sistem Rel Kecepatan Paling Gedhe Ing Eropa Lan Direncanakake Dadi基础Kanggo Sistem Rel Kecpatan Tinggi Eropa。Sepur TGV Pertama Dogawe Saka Baja,Zhinging Generasi Sabanjure,铝互惠金。asile,模型苍白的句子,唱Dikenal kanthi jeneng agv,Digawe Saka铝兰比斯娜Nyepetake Nypeti每堵塞360公里。Saiki,Sepur AGV Mung Dibangun Dening Operasi SISTEM Rail Nuovo Transporto Viagiatori Italia。Awak Sepur Kanthi Kecepatan Tinggi Pertama Ing Rusia,Sapsan,Uga Digawe Saka Paduan铝合金。Teknologi Maglev Minangka Langkah Sabanjure Ing Pangembangan Jalur Sepur Kanthi Kecepatan Tinggi。Sepur Levitasi Masterik Ditundha Ing Medan Magnet Sing Kandhel Mula Ora Ana Restensi Gesekan Ing Trek KaseBut。 Iki tegese sepur maglev bisa nyepetake kacepetan sadurunge. Ing tes ing Jepang, kecepatan tekan 603 kilometer per jam.


Baidu
map