Produk.

  • 钻石格仔铝板

    LEMBAR铝kotak-kotak伯利安

    平台铝合金铝合金透气平台胎面,板块弯曲,板杜巴,板防滑,板材防滑,板材钻石,yaiku lembaran铝合金Datar Kanthi Pola Utawa Garis Sing Diangkat Ing Permukaan Kanggo Nambah Gesekan Lan Nyuda Risiko Minger。平台铝ume umume digunakake minangka lantaipemuatan,utawa digunakakeing bahan tembok dekoratif amarga fitur sing apik。
  • 钻石格仔铝板

    LEMBAR铝kotak-kotak伯利安

    Lumahing Diukir Kanthi Pola Siji,Kinerja Pangolahan Sing Apik,Katapuhan Sing Dhuwur,抵抗武器Korosi Lan Oksidasi Sing Apik Banget Lan Efek Perawatan Perawatan Liyane。Nduweni Kaluwihan Kinerja Sing Apik,Pola Sing Jelas Lan Permukaan Sing Resik。Iki Digunakake Kanthi Akeh Ing Pabrikan Peralatan Lan Mesin,Struktur Las Lan Lapangan Sing Mbutuhake Kekuwatan Tartamtu。
  • 铝扳手板

    piring priksa铝

    巴瑞丹铝uga硫代锡·锡康菌铝。Iki Digawe Saka铝合金。Siji Sisih Ndhuwur Katon Nganggo Pola Berlian。Pola Sing Beda Bisa Diadaptasi Karo Macem-Macem-Macem Lingkungan Lan Macem-Macem Panggunaan。棋盘Jinis Iki Digunakake Kanthi Umum Minangka Peluncur Ing Kebutuhan Lantai Komersial Lan Industri,Lan Uga Ing Kendaraan Kayata Ambulans Lan Truk Kembang API。
  • 铝合金板撕裂表面

    Lumahing Nyukur铝Paduan

    5000 Seri Kagolong Saka Paduan Al-Mg,Mg Minangka Elemen Campuran Utama Ing 5052铝合金,Sing Nambah替换Korosi,Mula Dadi Jinis Aluminum Tahan Karat唱歌Akeh Digunakake。Kekuwatan Lemes Iku Dhuwur Lan Ketahanane Luwih Apik Tinimbang Paduan Seri 1,3.铝合金Bobot Enteng。Iki Nduweni Kemampuan Kerja Sing Apik Lan Kekuatan LEMES Sing Dhuwur Kanthi Resertensi Sing Apik Kanggo Koreksi Sanajan Banyu Asin。lembar / koil 5052铝河口兰卡kanggo aplikasi laut。
  • 5754 H114铝格仔板

    5754 H114铂金唱Dicenthang铝

    Piring Kotak-Kotak-Kotak铝合金754 H114 Nuduhake Piring Kotak-Kotak铝合金5754 Sing Wis Holded H114,Lan Nduweni Sifat Sing Padha Karo铝合金5754-O,Yaiku Pelat铝5754 Kanthi Anil Total Lan Kekuatan Paling Ngisor Ing Negara Bagian O. Ngising,Pelat铝合金5754-o Diganti Dadi Piring Kotak-Kotak铝kanthi浮雕eksterior,ing wektu kasebut negara sing ending kasebut Kanthi Khusus探索探讨,唱Mbentuk Piring Sing DiaRani 5754 H114 Kotak-Kotak铝。
  • 7050铝板

    LEMBAR铝铝7050.

    7050铝曼曼山圆桂唱Dianggep Panas Banget,Sing Tahan Korosi Luwih Dhuwur Tinimbang 7075铝。Lan Kateguhan唱luwih apik。nduweni sensitivitas唱luwih murah kanggo淬火
1 2 3. 4. 5. 6. Sabanjure> >> kaca 1/6
Baidu
map