Aeroangkasa lan Penerbangan

Aeroangkasa lan Penerbangan

Dianggep铝logam唱Ngidini Wong Mabur。Cahya,Kuwat Lan Fleksibel,Dadi Bahan Sing Cocog Kanggo Nggawe Pesawat Sing luwih luwih abot tinimbang udhara。ANA SEBAB KENAPA铝二甲甲海内Minangka“ Logam Winged” Ing Sawetara Lingkaran。Antarane 75 LAN 80 Persen Pesawat Modern Digawe Saka铝,Lan Nyatane,Pisanan Digunakake Ing penerbangan sadurunge Nggawe Pesawat Kasebut。Iki Carane Count Ferdinand Zeppelin Nggawe Pigura Pesawat Mabur Sing Misuwur Saka铝。Terobosan Sing Dadi Landasan Kanggo Penerbangan Modern Kedadeyan Ing Taun 1903,Nalika Wright Brothers Fly Fly-1。Pesawat Mabur Pertama唱歌Bobote Luwih Saka Udhara。MESIN MOBIL NALIKA SEMANA PANCEN ABOT BANGET SAENGGA ORA BISA NYAWISAKE TENAGA SING SING CUKUP KANGGO PESAWAT KASEBUT。Mula,Mesin Khusus Dibangun Kanggo Pesawat Flier-1,唱Ngemot Bagean Kayata blok blok silinder Sing Digawe Saka铝。

5A562634-165B-4940-88C1-10183A54882F

Pesawat Pertama Sing Mboko Sithik Ngganti Kayu,铝,Baja Lan Bahan Liyane,Lan DeSainer Pesawat Jerman Jerman Terkenal Hugo Schwartz的第十四个Taun 1917年。镁(4.5%)。(1,5%)LAN Mangan(0.5%)。Paduan Unik iki dikembangake ing Taun 1909否认了Alfred Wilm,唱歌uga bisa“ nyandhang”,tegese bisa dadi kuwat sawis​​e sawis​​e perawatan perawatan panas sing dawa。

Wiwit kuwi,铝木材dadi bahan manufaktur utama工业航空航天。Komposisi paduan aluminium sing digunakake ing pesawat wis owah lan pesawat wis saya apik, nanging tujuan utama para desainer pesawat tetep padha: nggawe pesawat sing paling entheng, kanthi kapasitas maksimal, nggunakake bahan bakar sithik lan kanthi awak sing ora teyeng.Pesawat Sing Paling Paling Enten Bisa UGA,Duwe Kapasitas Maksimal,Nggunakake Bahan Bahan Bakar Sithik Lan Ora Karat Ing Awak。铝唱Ngidini para insinyur aeronautika entuk target kasebut。铝制Digunakake Meh Inge wae wae wae ing pesawat现代:佩索瓦特(Ing Pesawat),Ing Trim,Ing tane Wing Lan Kemudi,Ing Sistem Pengendalian,Ing Saluran Pembuangan,Ing Saluran Pembuangan,Ing Blok Fef,Selang Bahan Bahan Bakar,Ing Lawang Lananai lantai,Ing Pigura Kursi Kursi Kursi lan Penumump Penumpang,Lan Penumpumpang,Lan Penumpang,Lan Penumpang,Penumpang,Penumpang,Penumpang,Lan Penumpang,Ing Nozel Bahan Bakar,Ing Sistem Hidrolik,Ing Kolom Njero Kabin,Ing Bantalan Ball Digunakake Ingumen Kokpit,Turbin Mesin Lan Akeh Papan Liyane。Paduan铝唱歌umume digunakake kanggo aplikasi aeroangkasa yaiku yaiku seri 2xing,3 gbr。Seri 2xxx dianjurake kanggo paduan 7xxx digunakake kanggo komponen sing sarat banget in lingkungan suhu kurang kurang kurang lan kanggo aplikasi sing dibutuhake voltase dhuwur。Paduan 3XXX,5XXX LAN 6XXX DIGUNAKAKE KANGGO KOMPONEN低负载,UGA KANGGO APLIKASI HIDROLIK,Minyak Lan Gas。Sistem Pelumasan Lan Bahan Bakar。 Paduan sing paling akeh digunakake yaiku 7075, sing kasusun saka aluminium, seng, magnesium lan tembaga. Iki minangka baja paling kuat saka kabeh campuran aluminium lan baja ing gati, nanging mung siji-telu bobote saka baja.

D6A0F9A2-DF10-48A3-965D-8A7E68D7AD6E
A049BFC3-4D41-446A-ACD5-2738E878BA9B
//www.madcropper.com/www/aerospace-and-aviation/

Paduan Sing Paling Akeh Akeh digunakake Yaiku 7075,Sing Kasusun Saka铝,Seng,Magnesium Lan Tembaga。Iki Minangka Baja Paling Kuat Saka Kabeh campuran铝制Lan Baja ing Gati,Nanging Mung siji-telu bobote saka baja。
Pesawat Dipasang Saka Saka Seprei Lancip Sing Dicekel Nganggo Paku Keling。Jumlah paku keling ing pesawat bisa nganti jutaan。Sawetara模型Nggunakake面板Sing Dipencet Tinimbang Lembaran,Lan Mung Bisa Tekan Wates面板Kasebut Yen Ana Retakan。Contone,Sayap Pesawat Kargo Paling Gedhe Donya,An-124-100 Ruslan,Kalebu Wolung面板铝制铝制Ambane 9米。Bisa Nggawa Nganti 120吨kargo。suwiwine dirancang kanggo terus dienggo sanajan面板Sing Rusak。Saiki,DeSainer Pesawat Golek Bahan Anyar Sing duwe kabeh kaluwihan铝铝nanging luwih luwih Entheng。kandidat siji-sijine yaiku serat karbon。Dumadi Saka Utas Antara 5 LAN 15 Mikron Diameteripun Lan Kasusun Saka Atom Karbon。Pesawat Pertama Sing nganggo Pesawat Digawe Saka Bahan Komposit Yaiku闪闪发光787 Dreamliner,Sing du we du we penerbangan pertama pertama in taun2011。Penerbangankomersial。 Nanging, pesawat komposit luwih larang kanggo ngasilake tinimbang pesawat aluminium. Kajaba iku, komposit karbon umume ora nyedhiyakake level keamanan sing dibutuhake.

铝ora ora mung kabukten penting banget工业航空航天,uga kanggo kbombinasi bobot kurang kurang kurang lan kekuatan kekuatan maksimum badan utama utama utama satelit satelit satelit satelit buatan pisanan,diluncurake in uni soviet soviet soviet ing taun,1957年,1957年,digawe saka saka saka carkuran campuran aluminum。Kabeh Pesawat Ruang Angkasa Modern Ngemot 50 nganti 90 Persen Paduan铝制Komponen Kasebut。Paduan铝制digunakake pesawat pesawat pesawat antar-jemput antariksa,ditemokake ing antena teleskopik哈勃太空望远镜;tank hidrogen sing digunakake ing roket digawe saka paduan aluminium, pucuk roket digawe saka paduan aluminium, komponen kendaraan peluncuran lan stasiun orbit, lan pengikat panel surya Cell - Kabeh unsur kasebut digawe saka aluminium paduan

Malah Panguat Roket Bahan Bahan Bakar Padat Digawe Saka铝。Penguat Iki,Digunakake fase Pertama Penerbangan Luar Angkasa,Kalebu Bubuk铝,Oksidator(Kayata amonium perchlorate),Lan Pengikat。CONTONE,Kendaraan Peluncuran Paling Kuat Ing Donya,Saturn-5(Sing Bisa Nggawa Kargo 140吨Menyang轨道),Sajrone Lelungan Menyang Orbit 36​​吨Bubuk铝Dibakar。

ED98B506-01D4-4E57-94E4-2023CA45F9CB__-SPACE-300X225

Kauntungan Utama Paduan铝唱Digunakake pesawat Ruang Angkasa Yaiku Kemampuan Kemampuan Tahan Suhu suhu dhuwur dhuwur lan lan Sithik,beban geter lan lan radiasi。Kajaba Iku,Sifat-Sifat Penguatan Suhu Kurang,Tegese Kekuatan Lan Lan Keluwesan Mung Mung Mung Mung Mung Munghak amarga suhu Mudhun。Paduan Sing Paling Paling umum digunakake ing Aerospace Kalebu kombinasi铝制lan钛,铝制LAN NIKEL,LAN ALUMINUM,KROMIUM LAN ZAT BESI。


Baidu
map