6 lembar铝合金

  • 6061铝板

    6061 lembar铝

    lembaran铝铝铝alumin alumin碧瓜·贝斯奎斯·蒂格吉·辛沃德·斯坦尼·普拉斯兰帕斯·甘萨克·兰斯·斯(Kanthi Ketahanan Mesin),Sifat Las Lan Plating Sing Apik,抵抗武士Korosi Sing Apik Lan Katabuhan Sing Dhuwur。
  • 6063 T6铝板

    6063 T6铝合金lembar

    平台铝合金Paduan 6063 Yaiku Paduan Plastisitas Tinggi Al-Mg-Si,Kanthi Sifat Pamrosesan Sing Apik,彭莱萨桑,Ekstrusi Lan Plating,抵抗katrosi Sing Apik,Katapuhan,Gampang Polesan,Lapisan,Efek Oksidasi Anodik Sing Apik Banget,Yaiku Campuran Ekstrusi Khas。
  • 6082铝板

    LEMBAR Alumiuu 6082.

    平台铝合金6082曼蒙卡盗版铝Paduan Sing Cukup Apik Antarane 6 Piring铝合金Seri(Al-Mg-Si),Kanthi Formabilitas Sing Apik Lan Gampang Dipross,Kinerja Reaksi Anodik Sing Apik,Gampang Nutupi,抵制Korosi Sing Apik Lan Lastensi Oksidasi。
Baidu
map