3 lembar铝合金

  • 3003铝板

    3003 lembar铝

    3003铝曼曼曼曼曼曼曼曼曼·锡根·锡·诺维根格式唱歌Apik,Tahan Karat Sing Apik Lan Stabilitas,Umume Digunakake Ing Produksi Mobil Ringan Ing Kothak Batere Listrik,Peralatan Masak,Piranti Panyimpenan Panganan,Tank Peralatan Transportasi,Silo,Plantici PrauTekanan LAN PIPA。
  • 3004铝板

    3004 lembar铝

    Plat铝合金3004 UGA Kalebu Seri Paduan抗Karat Al-Mn,Lan Kekuatane Ora Dhuwur(Rada Luwih Dhuwur Tinbang铝麦峰Industri,Qanging Luwih Dhuwur Tinbang Lempeng铝合金3003. Kekuwatane Ora Dhuwur(Rada Luwih Dhuwur Tinbang alimbang alimbang alindulium murni Industri),Nanging luihDhuwur Tinimbang Piring Alumanim 3003. Kajaba Iku,
    3004铝合金UGA Minangka Seri Paduan Al-Mn,Kanthi Kekuatan Luwih Dhuwur Tinimbang 3003铝,Formabilitas,Kelarutan,LAN Istansi Korosi Sing Apik,Lan Mbutuhake Kekuatan Luwih Dhuwur Tinimbang 3003 Bagean Paduan。
    Pelat铝合金3004 kalebu seri paduan铝马 - mangan,Kanthi Kekuatan Sing Luwih Dhuwur Tinbang Pelat铝合金3003,Lan Tahan Formabilitas,Kelarutan Lan Ketahanan Korosi Sing Apik。
Baidu
map